Integration till Unikum

För att kunna öppna en elevprofil i Unikum via Prorenata Journal behöver denna integration vara konfigurerad, vänligen kontakta Prorenata support.

Hur du öppnar en elev i Unikum

För att öppna en elev i Unikum via Prorenata Journal navigerar du till elevens översiktssida. Klicka på knappen Använd elev för att... och välj Öppna i Unikum.

Unikum kommer öppnas i ett nytt fönster (flik) i webbläsaren.

Om vald elev inte kan kopplas till en elevprofil i Unikum visas ett felmeddelande i webbläsaren. Det kan t.ex. bero på:

• ett tillfälligt fel
  • en felaktig konfiguration
  • att elevens ID inte kan hittas i Unikum