Kontaktformulär med BankID legitimering eller signering

Med BankID på Funktionsbrevlådan blir det möjligt för er organisation att hantera samtycken och andra signerade dokument digitalt och säkert direkt i Prorenata Journal.

Det går att välja mellan BankID:

• Legitimering
  • Signering

Kontaktformulär med BankID legitimering

Vårdnadshavaren fyller i kontaktformuläret och klickar på Legitimera med BankID

Vid godkänd BankID identifiering visas en bekräftelse för vårdnadshavaren att kontaktformuläret är inskickat.

Fylla i kontaktformulär med BankID signering

Vårdnadshavaren fyller i kontaktformuläret och klickar på Signera med BankID.

Vid godkänd BankID signering visas en bekräftelse för vårdnadshavaren att kontaktformuläret är inskickat.

Om BankID signering/identifiering misslyckas visas ett meddelande "Inloggning med BankID misslyckades". Vårdnadshavaren måste då fylla i formuläret på nytt och signera/legitimera sig på nytt.