Hantera notiser för bevakningsstatus av dina bevakningar

I dina personliga kontoinställningar kan du välja att aktivera/avaktivera inställningen Skicka bevakningsstatus varje måndag. Om den är aktiverad kommer du få en epost varje måndag morgon som visar en sammanställning av hur många av dina bevakningar som är förfallna, vilka som förfaller denna vecka eller som förfaller nästa vecka.

För att aktivera inställningen

1. Gå till Inställningar.
  2. Markera kryssrutan Skicka bevakningsstatus varje måndag.
  3. Klicka på Spara.

För att avaktivera inställningen

1. Gå till Inställningar.
  2. Avmarkera kryssrutan Skicka bevakningsstatus varje måndag.
  3. Klicka på Spara.