Installera skanningprogrammet för macOS med Catalina efter 13/1-2020

Observera att denna instruktion gäller efter uppdatering av Prorenata Journal den 13 januari 2020.

När du öppnar dialogrutan för skanning och skanningprogrammet inte är installerat så kommer du automatiskt att bli ombedd att ladda ner det. Programmet måste installeras på varje dator som du ska kunna skanna från, men installationen behöver bara göras en gång per dator. För macOS-användare som har uppdaterat till Catalina behöver man göra följande för att kunna installera skanningprogramvaran.

Hur du installerar skanningprogrammet

1. Gå till anteckningen och klicka på knappen Scanna. En skanningdialogruta öppnas och sedan kommer Dynamic Web TWAIN dialogruta att visas.
  2. Klicka på Download-knappen. Bekräfta att du vill ladda ner programmet och välj var du vill installera det på din dator.

3. Installera programmet på din dator.
  4. Gå till Finder på din dator. Klicka på Hämtade filer. Högerklicka på DynamsoftServiceSetup.pkg.
    Välj Öppna.
  5. En varningsdialogruta öppnas. Klicka på Öppna.
  6. Programmet installeras. Klicka på Fortsätt.Ska_rmavbild_2019-12-04_kl._10.50.49.png
  7. Klicka på Installera.
  8. En dialogruta med Installeraren kan öppnas, skriv in ditt lösenord till datorn.
  9. Klicka på Installera programvara
  10. När installationen är klar, klicka på Stäng.
  11. Stäng installationsdialogen och starta om din webbläsare. (Gå tillbaka till Prorenata Journal och ladda om sidan.)
  12. Gå tillbaka till anteckningen och klicka på Scanna.

13. Klicka på Scanna svartvitt eller Scanna färg för att börja skanna.

14. När skanningen är utförd, klicka på Ladda upp för att lägga till den inskannade filen i anteckningen.