Hur söker jag i Listor & Tabeller i Varningar?

Hur du söker i Varningar

1. Gå till Listor & Tabeller och välj Varningar.
  2. Fyll i de sökkriterier du vill söka på (se nedan). Sökningen genomförs och resultat visas på sidan.

Om sökfälten är dolda klickar du på knappen Sök för att visa dessa.

Du kan söka på:

• Skapad av genom att ange t.ex. 'Andreas' och få fram de varningar som är skapade av användare som heter Andreas.
  • Skolklass (om tillämpligt) genom att ange t.ex. '2A' och få fram de varningar som är kopplade till skolklass 2A.
  • Elev/patientgrupp genom att ange t.ex. 'Grupp A' och få fram de varningar som är kopplade till elev/patientgrupp Grupp A.
  • Kategori genom att ange t.ex. 'Allergi' och få fram de varningar som är kopplade till kategorin Allergi.
  • Anteckning genom att ange t.ex. 'te' och få fram de varningar som har en anteckning skriven på sig innehållande 'te'.

Du kan sortera på:

• Patient/Elev genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning (Efternamn) i stigande/fallande ordning
  • Skapad av genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning (efternamn) i stigande/fallande ordning
  • Skola/mottagning genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning (enhetsnamn) i stigande/fallande ordning
  • Skolklass (om tillämpligt) genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i stigande/fallande ordning
  • Kategori genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning

Du kan filtrera på:

• Skola/mottagning och enbart visa varningar från den valda enheten.