Hur söker jag i Listor & Tabeller i Okopplade anteckningar?

Hur du söker i Okopplade anteckningar

1. Gå till Listor & Tabeller och välj Okopplade anteckningar.
  2. Välj fliken Dina okopplade anteckningar eller om du har rätt behörighet Dina och andras okopplade anteckningar
  3. Fyll i de sökkriterier du vill söka på (se nedan). Sökningen genomförs och resultat visas på sidan.

Om sökfälten är dolda klickar du på knappen Sök för att visa dessa.

Du kan söka på:

• Patient/Elev genom att t.ex. ange 'An' och få upp alla patienter/elever som innehåller 'an' i namnet (både för- och efternamn). Går också att söka på t.ex. '12' och då få fram patienter/elever som har '12' i sitt personnummer.
  • Enhet genom att t.ex. ange 'Te' och få fram okopplade anteckningar till specifik enhet/enheter som innehåller 'te' i enhetsnamnet.
  • Anteckning genom att t.ex. ange 'Or' och få fram de anteckningar som innehåller 'or' och som har en okopplad anteckning.

• Koppling genom att t.ex. ange 'Va' och får fram de kopplingar som innehåller 'va' i kopplingsnamnet.

Du kan sortera på

• Patient/Elev genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning (Efternamn) i stigande/fallande ordning
  • Anteckning genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning
  • Datum genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i stigande/fallande ordning
  • Koppling genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning
  • Senaste datum genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i stigande/fallande ordning

Du kan filtrera på (Dina och andras okopplade anteckningar):

• Ansvarig och enbart visa okopplade anteckningar till vald ansvarig användare.