Hur söker jag i Listor & Tabeller i Bevakningar?

Hur du söker i Bevakningar

1. Gå till Listor & Tabeller och välj Bevakningar.
  2. Fyll i de sökkriterier du vill söka på (se nedan). Sökningen genomförs och resultat visas på sidan.

Om sökfälten är dolda klickar du på knappen Sök för att visa dessa.

Du kan söka på:

• Rubrik genom att ange t.ex. 'te' och få fram de bevakningar som innehåller 'te' i dess rubrik.
  • Skolklass (om tillämpligt) genom att ange t.ex. '2A' och få fram de bevakningar som är kopplade till skolklass 2A.

Du kan sortera på:

• Rubrik genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning
  • Koppling genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning
  • Skapad genom att klicka på ↕ och då sortera bevakningarna efter skapelsedatum i stigande/fallande ordning
  • Avklaras senast genom att klicka på ↕ och då sortera bevakningarna efter avklaras senast datum i stigande/fallande ordning
  • Skola/mottagning genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning (enhetsnamn) i stigande/fallande ordning
  • Skolklass (om tillämpligt) genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i stigande/fallande ordning
  • Kategori genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning
  • Avklarad genom att klicka på ↕ och då sortera bevakningarna efter datum då de var avklarade i stigande/fallande ordning
  • Avsändare genom att klicka på ↕ och då sortera avsändare i bokstavsordning i stigande/fallande ordning
  • Ansvarig genom att klicka på ↕ och då sortera ansvarig i bokstavsordning i stigande/fallande ordning

Du kan filtrera på:

• Avklaras senast och enbart visa bevakningar inom det valda tidsintervallet (möjliga intervall: Alla, Igår, Idag, Imorgon, Inom en vecka, Inom en månad eller Inget datum.)
  • Skola/mottagning och enbart visa bevakningar från den valda enheten.
  • Kategori och enbart visa bevakningar kopplade till den valda kategorin.
  • Avsändare (gäller i fliken 'Dina avklarade bevakningar') och enbart visa dina avklarade bevakningar kopplade till den valda avsändaren.
  • Ansvarig (gäller fliken 'Andras bevakningar' och 'Andras avklarade bevakningar) och enbart visa bevakningar kopplade till vald ansvarig.