Hur söker jag i Listor & Tabeller i Rapporter?

Obs! För att arbeta med rapporter måste modulen Rapporter vara aktiverad för din organisation. Du som användare behöver ha rätt behörighet för att kunna se denna modul (skapa rapporter) eller om du ska kunna skapa nya/redigera befintliga rapportmallar.

Hur du söker i Rapporter

1. Gå till Listor & Tabeller och välj Rapporter.
  2. Fyll i de sökkriterier du vill söka på (se nedan). Sökningen genomförs och resultat visas på sidan.

Om sökfälten är dolda klickar du på knappen Sök för att visa dessa.

Du kan söka på:

• Rapporttitel genom att ange t.ex. 'te' och få fram de rapportmallar som innehåller 'te' i titeln.

Du kan filtrera på:

• Skapad av och enbart visa rapportmallar skapad av den valda användaren.
  • Baseras på och enbart visa de rapportmallar som är baserade på den valda anteckningsmallen.
  • Behörighetsnivå och enbart visa de rapportmallar som har den valda behörighetsnivån (medlem, underadministratör, administratör.). En användare kan inte visa eller välja en högre behörighetsnivå än sin egna behörighet.

Du kan sortera på:

• Rapporttitel genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning (rapporttitel) i stigande/fallande ordning
  • Skapad genom att klicka på ↕ och då sortera rapportmallarna efter skapelsedatum i stigande/fallande
  • Skapad av genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning (efternamn) i stigande/fallande ordning
  • Baseras på genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning (anteckningsmall) i stigande/fallande ordning
  • Behörighetsnivå genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning (behörighetsnivå) i stigande/fallande ordning