Hur söker jag i Listor & Tabeller i Journalkopior?

Hur du söker i Listor & Tabeller i Journalkopior

1. Gå till Listor & Tabeller och välj en kategori du vill göra sökningar i, t.ex. Journalkopior.
  2. Fyll i de sökkriterier du vill söka på (se nedan). Sökningen genomförs och resultat visas på sidan.

Du kan söka på:

• Inkommande person genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Användare genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Vårdgivare genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Avsändarplats genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Skickad till genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Status du kan söka på Alla, Inväntar godkännande, Felaktiga

Du kan sortera på:

• Inkommande person genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Avsändare genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Vårdgivare genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Avsändarplats genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Avsändardatum genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Skickad till genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Status genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.

Under fliken Hanterade kan du söka på:

• Inkommande person genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Avsändare genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Vårdgivare genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Avsändarplats genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Kopierad till genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Mottagarplats genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Status du kan söka på Införda, Nekade eller Förstörda

Du kan sortera på:

• Inkommande person genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Avsändare genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Vårdgivare genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Avsändarplats genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Kopierad till genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Mottagarplats genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Hanterad genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i kronologisk ordning i stigande/fallande ordning.
  • Status genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.

Under fliken Utgående kan du söka på:

• Elev genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Avsändare genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Mottagare genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Status du kan söka på Skickade, Nekade eller Förstörda

Du kan sortera på:

• Elev genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Avsändare genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Mottagare genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Datum skickad genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i kronologisk ordning i stigande/fallande ordning.
  • Status genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.

Under fliken Kopieringslistor kan du söka på:

• Beskrivning genom att ange t.ex. 'A' och få fram beskrivning som börjar med A.
  • Mottagare: Organisation genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Mottagare: Enhet genom att ange t.ex. 'A' och få fram de namn som börjar med A.
  • Status du kan söka på Skapar kopior..., Avbruten (timeout), Avbruten (fel), Klar att skicka (alla), Klar att skicka (fel finns), Skickad (alla), Skickad (partiell)

Du kan sortera på:

• Mottagare: Organisation genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Mottagare: Enhet genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.
  • Datum skapad genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i kronologisk ordning i stigande/fallande ordning.
  • Status genom att klicka på ↕ och då sortera dessa i bokstavsordning i stigande/fallande ordning.