Ta bort en gruppanteckning

Hur du tar bort en gruppanteckning

För att kunna ta bort en gruppanteckning behöver du ha rätt behörighet.

För att ta bort en befintlig gruppanteckning klickar du på funktionshanteringsmenyn v till höger på den anteckning du vill ta bort. Då öppnas en funktionsmeny där du klickar på Ta bort gruppanteckning.

DeleteGroupNote_Menu.png

Du kommer då få bekräfta om du vill ta bort genom att klicka på Ja, ta bort gruppanteckning eller avbryta genom att klicka på Nej, avbryt.

 


Borttagna gruppanteckningar

För att se borttagna gruppanteckningar klickar du på knappen Borttagna anteckningar.

DeletedGroupNotes_Button.png

En dialog öppnas som visar alla borttagna gruppanteckningar på gruppen/klassen:

DeletedGroupNote_Dialog.png

Klicka på v pilen till höger på en anteckning för att öppna funktionsmenyn där du kan välja att Skriva ut eller se ändringshistoriken på gruppanteckningen.

Klicka på x eller (Esc) för att stänga dialogen.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan