Skapa ny gruppanteckning

Elev/patientgrupper är en kommande funktion

Skapa en ny gruppanteckning

Om du har rätt behörighet visas knappen Ny gruppanteckning när du navigerat till en skolklass eller en elev/patientgrupp och befinner dig i en gruppanteckningsflik.

Klicka på knappen Ny gruppanteckning. En dialog öppnas där du får ange följande information:

• Anteckningens innehåll
  • Om du vill koppla gruppanteckningen till vissa elever/patienter (sparas på varje kopplad elev/patients journalsida inom den specifika dokumentationsmappen märkt Gruppanteckning).

-Klicka på Välj alla för att välja alla elever/patienter som ingår i gruppen/klassen

-Klicka på Töm val för att rensa alla valda elever/patienter

Klicka påAvbryt eller (Esc) om du vill stänga ner dialogen.

Klicka på Spara eller Ctrl+Enter (Windows) eller Command+Enter (Mac) för att spara gruppanteckningen.