Ta bort en grupp

Hur du tar bort en grupp

För att kunna ta bort en grupp behöver du ha rätt behörighet.

Det går att ta bort en grupp genom att:

1. Vid fliken Elev/patientgrupper, i tabellen under fliken går du till aktuell grupp. Klicka på pilen till höger i den aktuella raden. Då öppnas en funktionsmeny där du klickar på Ta bort elev/patientgrupp. Sedan klickar du på Ja, ta bort elev/patientgrupp för att bekräfta eller på Nej, avbryt för att avbryta.
  2. Pilen till höger om redigeringspennan på den specifika gruppens översiktssida och i funktionsmenyn välja Ta bort elev/patientgrupp. Sedan klickar du på Ja, ta bort elev/patientgrupp för att bekräfta eller på Nej, avbryt  för att avbryta.
  3. Enhetens översiktssida (om du har gruppen markerad som utvald) genom att klicka på pilen till höger i den aktuella raden under Dina utvalda elev/patientgrupper. En funktionsmeny öppnas där du klickar på Ta bort elev/patientgrupp. Sedan klickar du på Ja, ta bort elev/patientgrupp för att bekräfta eller på Nej, avbryt för att avbryta.