Elev/patientgrupper

För att kunna arbeta med grupper måste funktionen vara aktiverad i er organisation samt konfigurerad enligt överenskommelse. För att aktivera funktionen eller göra förändringar av inställningarna, kontakta vår support.

Grupp

En grupp i Prorenata Journal är en samling elever/patienter på samma enhet (t.ex. skola, mottagning. En elev/patient kan ingå i flera grupper. För grupper kan man aktivera möjligheten att skapa gruppanteckningar

Du kan se vilka grupper en elev/patient ingår i genom att klicka på knappen Kurvor & Tabeller på elevens/patientens översiktssida och välja Elev/patientgrupper.

Du kan läsa mer om hur du arbetar med grupper i supportartiklarna nedan:

Lägga till en grupp

Redigera en grupp

Ta bort en grupp

Gruppanteckningar

Skapa ny gruppanteckning

Redigera en gruppanteckning

Ta bort en gruppanteckning

Flytta gruppanteckningar