Flytta gruppanteckningar

Hur du flyttar gruppanteckningar

För att kunna flytta gruppanteckningar behöver du ha rätt behörighet.

För att flytta gruppanteckningar klickar du på knappen Flytta anteckningar.

En dialog öppnas där du får välja till vilken grupp/klass som gruppanteckningarna ska flyttas till (enbart befintliga grupper/klasser inom samma enhet som de aktuella gruppanteckningarna).

Klicka på OK för att flytta gruppanteckningarna till vald grupp/klass eller klicka på x Avbryt eller (Esc) för att stänga dialogen.