Din sida/hemsidan - om startsidan i Prorenata Journal

När du loggat in i Prorenata Journal kommer du till Hemsidan, en startpunkt för journalsystemet. Här finns genvägar till information som du snabbt vill komma åt och funktioner som du använder i ditt dagliga arbete.

Din sida/hemsidan

Din sida visar bland annat Dina utvalda, Dina senaste elever/patienter, Dina bevakningar, Dina länkar samt Dagens aktiviteter:

Dina utvalda

Dina utvalda är de objekt du markerat för skolor/mottagningar, klasser, grupper och elever/patienter. Du kan använda snabbmenyn på höger sida för att navigera till dina utvalda objekt oavsett var i systemet du befinner dig. Klicka på v funktionsmenyn för att gå vidare till Skolor/mottagningar, Skolklasser, Elev/patientgrupper eller Elever/patienter:

Läs mer om hur du kan arbeta med utvalda objekt här.

Dina senaste elever/patienter

Dina senaste elever/patienter visar en sammanställning över de elever/patienter du senast arbetat med i systemet. Klicka på initialerna för att öppna elevens/patientens sida.

Dina bevakningar

Här listas de utgångna och de 10 närmast kommande bevakningarna.

Dina länkar

Dina länkar leder till externa hemsidor. Dessa kan du lägga in själv under Din organisation -> Organisationsöversikt -> Organisationslänkar.

Dagens aktiviteter

Här visas information från din kalender som påminnelse om dagens kalenderhändelser.