Filter av anteckningar

Det finns möjlighet att använda filter på de anteckningar som finns i den dokumentationsmapp du har behörighet till. Om ni vill kunna filtrera anteckningar, kontakta er administratör som får kontakta ProReNata support så hjälper vi er konfigurera funktionen.

Filter gör det mer överskådligt då du kan välja vilka anteckningar sidan ska visa. Det går att filtrera utifrån tre kriterier:

1. Anteckningsmall
  2. Ärendetyp
  3. ProReNata Query Language (PRN-QL), läs mer om: avancerad söktext

Om ni redan har ett konfigurerat filter i er dokumentationsmapp så använder du filtret genom att klicka på v pilen till höger i filterfältet och väljer det filter du vill att vyn ska använda.

För att återgå till att visa alla anteckningar väljer du alternativet Alla i filterlistan eller genom att ladda om sidan.