Hur du redigerar eller tar bort en bevakning i kalendern

1. Klicka på kalenderikonen i sidhuvudet. Kalendervyn öppnas.
  2. Klicka på en (befintlig) bevakning i kalendern. En funktionsmeny öppnas:

I övre delen av menyn finner du information om själva bevakningen. Den kan se olika ut beroende på var i Prorenata Journal du skapat bevakningen. I nedre delen av menyn kan du välja att redigera eller ta bort en bevakning. Informationen visar:

• Rubrik
  • Beskrivning
  • Frånom bevakningen är skapad av en annan användare
  • Patient/elevom bevakningen är kopplad till en patient/elev
  • Ärende - om bevakningen är kopplad till ett specifikt ärende
  • Protokollom bevakningen är kopplad till ett specifikt protokoll/protokollpunkt
  • Datum och tid

Hur du redigerar en bevakning i kalendern

1. Klicka på en bevakning i kalendern. En funktionsmeny öppnas.
  2. Klicka på Redigera.

3. Ändra uppgifterna efter önskemål och klicka på Spara.

Hur du tar bort en bevakning från kalendern

1. Klicka på den bevakning du vill ta bort från kalendern. En funktionsmeny öppnas.
  2. Klicka på Ta bort.
  3. Klicka på Ja för att fortsätta (klicka på X för att avbryta).Ta_bort_bevakning_klicka_pa__Ja.png
    Bevakningen är nu borttagen.

Läs mer om hur du skapar en bevakning av elev/patient

Läs mer om hur du skapar en bevakning av ett ärende