Skriva ut patient/elevöversikt

För att skriva ut patient/elevöversikten så klickar du på Skriv ut knappen.

När du klickat på knappen så öppnas en dialogruta där du får välja vilken information från översikten som ska finnas med i utskriften:

• Inkludera kontaktpersoner
  • Inkludera patient/elevkort
  • Inkludera varningar
  • Inkludera upplysningar

Utskrift av en patient/elevöversikt loggas i händelseloggen, läs mer om loggar här.

För att läsa om hur du skriver ut från ProReNata journal läs här.

För att läsa om hur du delar en fil med användare utanför ProReNata Journal läs här.