Skriva ut patient/elevöversikt

För att kunna skriva ut patient/elevöversikten behöver du ha rätt behörighet. Kontakta i första hand din administratör om du inte har behörighet att skriva ut översikten. Vår support hjälper gärna till om du har ytterligare frågor.

För dig som är administratör så styr inställningen "Minsta behörighet för att hantera patienter/elever" denna funktion.

_________________________________________________________________________________________________

Hur du skriver ut patient/elevöversikten

Klicka på Skriv ut-knappen.

När du klickat på knappen så öppnas en dialogruta där du får välja vilken information från översikten som ska finnas med i utskriften:

• Inkludera kontaktpersoner
  • Inkludera patient/elevkort
  • Inkludera varningar
  • Inkludera upplysningar

Utskrift av en patient/elevöversikt loggas i händelseloggen, läs mer om loggar här.

Läs om hur du skriver ut från Prorenata Journal.

Läs om hur du delar en fil med användare utanför Prorenata Journal.