Organisationens kontaktinformation

Här kan du som administratör redigera organisationens kontaktinformation. Informationen kommer sikt att kunna användas i ny funktionalitet.

1. Gå till organisationsinställningar och välj Adresser
  2. För att lägga till kontaktinformation klicka på respektive fält, t ex Postadress
  3. En dialogruta öppnas där du kan fylla i kontaktinformation, klicka på Spara
  4. För att lägga till ytterligare kontaktinformation klicka på hanteringsmenyn (den lilla pilen till höger) för att lägga till Ny adress, Nytt telefonnummer eller Ny mailadressSka_rmavbild_2018-04-03_kl._13.51.16.png