Organisationens kontaktinformation

Här kan du som administratör redigera organisationens kontaktinformation. Informationen kan användas i utskriftsmallar.

1. Gå till organisationsinställningar och välj Adresser.
      Din organisation -> Organisationsöversikt -> Inställningar -> Adresser
    2. För att lägga till kontaktinformation klicka på respektive fält, t.ex. Postadress.
    3. En dialogruta öppnas där du kan fylla i kontaktinformation. Klicka  därefter på Spara.

För att lägga till ytterligare kontaktinformation klicka på hanteringsmenyn v för att lägga till Ny adress, Nytt telefonnummer eller Ny mailadress.