Organisationens kontaktinformation

Här kan du som administratör redigera organisationens kontaktinformation. Informationen kan användas i utskriftsmallar.

1. Gå till organisationsinställningar och välj Adresser.
    Din organisation -> Organisationsöversikt -> Inställningar -> Adresser
  2. För att lägga till kontaktinformation klicka på respektive fält, t.ex. Postadress.
  3. En dialogruta öppnas där du kan fylla i kontaktinformation. Klicka  därefter på Spara.
  4. För att lägga till ytterligare kontaktinformation klicka på hanteringsmenyn v för att lägga till Ny adress, Nytt telefonnummer eller Ny mailadress.Ska_rmavbild_2018-04-03_kl._13.51.16.png