Fildelning av journalarkiv med användare utanför Prorenata Journal

För att dela ett journalarkiv med användare utanför Prorenata Journal använder man samma funktionalitet som används för fildelning. Det är endast möjligt att fildela ett journalarkiv som man själv skapat.

Hur du fildelar ett journalarkiv med användare utanför Prorenata Journal

1. Gå till Organisationsöversikt och klicka på Journalarkiv.
  2. För att kunna fildela ett journalarkiv måste du först ha skapat ett journalarkiv. Läs här hur du skapar ett journalarkiv.
  3. I listan visas dina skapade journalarkiv, klicka på v hanteringsmenyknappen och välj Skapa fildelning.
  4. Ange Mottagare (här kan du läsa mer om hur man hanterar fildelningskontakter). Lägg till ev. beskrivning och mellan vilka datum delningslänken ska vara aktiv. Klicka på Spara
  5. Fildelning av arkivet är skapat.

6. För att se fildelningen klicka på v hanteringsmenyknappen och välj Visa fildelning. Här kan man också välja att Ta bort fildelningSka_rmavbild_2018-01-29_kl._13.23.37.png

7. Via Listor & Tabeller och Fildelningar kan man på fliken Journalarkivsdelningar se vilka journalarkiv som är fildelade. Ska_rmavbild_2018-01-29_kl._13.27.00.png

8. Man kan även här redigera eller ta bort journalarkivsdelningen via hanteringsmenyknappen v.Ska_rmavbild_2018-01-29_kl._13.37.39.png