Fildelning av journalarkiv

För att dela ett journalarkiv med användare utanför ProReNata så använder man sig av samma funktionalitet som används för fildelning. Det är endast möjligt att fildela ett journalarkiv som man själv skapat. För att fildela ett journalarkiv gör så här:

1. Gå till Organisationsöversikt och klicka på Journalarkiv
  2. För att kunna fildela ett journalarkiv måste du först ha skapat ett journalarkiv. Läs här hur du skapar ett journalarkiv.
  3. I listan visas dina skapade journalarkiv, klicka på hanteringsmenyknappen och Skapa fildelning
  4. Ange Mottagare (här kan du läsa mer om hur man hanterar fildelningskontakter) lägg till ev beskrivning och mellan vilka datum delningslänken ska vara aktiv och klicka på Spara.
  5. Fildelning av arkivet är skapat.

6. För att se fildelningen klicka på hanteringsmenyknappen och välj Visa fildelning. Här kan man också välja att Ta bort fildelningSka_rmavbild_2018-01-29_kl._13.23.37.png

7. Via Listor och tabeller och Fildelningar kan man på fliken Journalarkivsdelningar se vilka journalarkiv som är fildelade. Ska_rmavbild_2018-01-29_kl._13.27.00.png

8. Man kan även här redigera eller ta bort journalarkivsdelningen via hanteringsmenyknappen.Ska_rmavbild_2018-01-29_kl._13.37.39.png