Dela skärm med join.me

För att kunna dela din skärm behöver du ladda ner det kostnadsfria programmet join.me från tillverkarens hemsida och installera programmet på din dator.

Det gör du så här:

1. Klicka på Log In och välj "Sign up" för att skapa ett konto hos join.me.

2. Ange din e-postadress och välj ett lösenord. Klicka på Create account.

3. Ange eventuellt ditt namn och lägg till en bild. Dessa steg går att hoppa över. Klicka i sådana fall på "Skip".

4. Klicka på Download.

5. Öppna filen som laddades ner på din dator.

6. När join.me öppnas visas en kod som kan uppges till ProReNata i anslutning till skärmdelningstillfället.