Journalförstöringar från organisationsöversikten

OBS: När förstöring har genomförts kan detta inte ångras, var därför mycket noggrann när förstöring genomförs.

I Organisationsöversikten hittar man funktionaliteten för Förstöring. Här hittar man en lista över utförda förstöringar. Från denna vy kan man även välja att utföra en ny förstöring, detta gör man genom att trycka på Ny förstöring.

När man tryckt på Ny förstöring, öppnas en vy där man blir ombedd att välja förstöra en enskild journalflik eller förstöra en patient/elev inklusive alla journalflikar.

Efter att valet gjorts, tryck på Kontrollera.

I kontrollsteget visas en sammanfattning med information om vad som kommer att förstöras.

Kontrollera denna lista noggrant innan du går vidare och trycker på Förstör journal. Efter detta steg kan åtgärden inte ångras.

När förstöringen är klar visas en förstöringsrapport. För att gå vidare, tryck på Klar.

När förstöringen är klar och rapporten är läst rekommenderas att du laddar om ProReNata. En dialogruta visas, från vilken du direkt kan ladda om ProRenata journal direkt.

Efter förstöring kommer ett mail med information att skickas till organisationen Produktägare.

För att läsa om vilka uppgifter som försvinner vid en Förstöring klicka här