Journalförstöringar från organisationsöversikten

OBS! När förstöring har genomförts kan detta inte ångras, var därför mycket noggrann när förstöring genomförs.

Hur du genomför en journalförstöring från organisationsöversikten

I Organisationsöversikten finns funktionaliteten för Förstöring. Här finns också en lista över utförda förstöringar. Från denna vy kan man även välja att utföra en ny förstöring.

1. Klicka på Ny förstöring. En vy öppnas där du blir ombedd välja att förstöra en enskild dokumentationsmapp eller förstöra en patient/elev inklusive alla dokumentationsmappar. Gör ditt val.
  2. Klicka på KontrolleraI kontrollsteget visas en sammanfattning med information om vad som kommer att förstöras. Kontrollera denna lista noggrant innan du går vidare.
  3. OBS! Efter detta steg kan åtgärden inte ångras. Om du är säker, klicka på Förstör journalNär förstöringen är klar visas en förstöringsrapport.
  4. För att gå vidare, klicka på Klar
  5. När förstöringen är klar och rapporten är läst rekommenderas att du laddar om ProReNata Journal. En dialogruta öppnas och från den kan du direkt ladda om ProRenata Journal.
  6. Efter förstöring kommer ett mail med information att skickas till organisationen produktägare.

Här kan du läsa om vilka uppgifter som försvinner vid en förstöring.