Journalförstöringar från elevöversikten

OBS! När förstöring har genomförts kan detta inte ångras, var därför mycket noggrann när förstöring genomförs.

Hur du genomför en journalförstöring från elev/patientöversikten

1. Gå till vald elev/patient. På elev/patientöversikten, klicka på Administrera. Välj alternativet Förstör journal.
  2. En vy öppnas där du blir ombedd att välja att förstöra en enskild dokumentationsmapp eller förstöra en patient/elev inklusive alla dokumentationsmappar. Gör ditt val.
  3. Klicka på KontrolleraI kontrollsteget visas en sammanfattning med information om vad som kommer att förstöras. Kontrollera denna lista noggrant innan du går vidare.
  4. OBS! Efter detta steg kan åtgärden inte ångras. Om du är säker, klicka på Förstör journal
  5. När förstöringen är klar visas en förstöringsrapport. För att gå vidare, klicka på Klar
  6. När förstöringen är klar och rapporten är läst rekommenderas att du laddar om ProReNata Journal. En dialogruta öppnas och här kan du ladda om ProRenata journal direkt.
  7. Efter genomförd förstöring kommer ett mail med information att skickas till organisationens produktägare.

Här kan du läsa om vilka uppgifter som försvinner vid en journalförstöring.