Användargrupper

Användargrupper är en funktion som kan användas för att underlätta arbetsflödet när man arbetar med Meddelande, Ärenden och Protokoll. För att ställa in användargrupper går du till Listor & Tabeller.

Användargrupper kan sättas upp som privata grupper, delade grupper och organisationsgrupper.

Privata grupper - Dessa grupper är endast tillgängliga att användas för den som skapat/äger gruppen samt en administratör

Delade grupper - Dessa grupper är tillgängliga att användas för alla medlemmar i gruppen, dock endast redigeras av den som äger gruppen samt en administratör

Organisationens grupper - Dessa grupper är tillgängliga att användas för hela organisationen, dock endast redigeras av en administratör

Andras privata grupper - En administratör har tillgång att se och redigera andras privata grupper.

Så här kommer det att se ut när du vill använda dig av användargrupperna för att skicka ett meddelande:

Så här kommer det att se ut när du vill använda dig av användargrupperna för medlemmar i ärenden:

Så här kommer det att se ut när du vill använda dig av användargrupperna för medlemmar i protokoll: