Installera scanning programmet

Om du tar upp scanning-dialogen och scanning programmet inte är installerad så kommer du automatiskt att bli ombedd att ladda ner det. Programmet måste installeras på varje dator som du ska kunna scanna från, men bara en gång per dator.

Så här installerar du scanning programmet:

1. Gå till journalanteckningen och klicka på knappen Scanna. En scanning-dialogruta dyker upp och sedan kommer Dynamic Web TWAIN dialogruta att visas.
  2. Klicka på Download knappen. Bekräfta att du vill ladda ner programmet och välj var du vill installera det på din dator.
  3. Installera programmet på din dator.
  4. Stänga installations-dialogfönstret och starta om din webbläsare.
  5. Gå tillbaka till journalanteckningen och klicka på Scanna svartvitt eller Scanna färg knappen för att börja scanna.
  6. Scanner Security dialogruta dyker upp, där du kan aktivera tillstånd för din scanner. Klicka på Allow once eller Always allow.
    Allow once: Tillstånd aktiveras tills du uppdaterar eller stänger webbläsaren och öppnar den igen
    Always allow: Permanent tillstånd aktiveras, dialogrutan dyker inte upp igen.
    Block once: Blockeras tills du uppdaterar eller stänger webbläsaren och öppnar den igen
    Always block: Blockeras permanent, dialogrutan dyker inte upp igen.
    När du väljer Always allow eller Block always kommer webtwain.exception-fil att skapas automatiskt under:
    C: \Windows\SysWOW64\Dynamsoft\DynamicWebtwain\ForChrome (Microsoft Windows)
    eller
    C: \Windows\System32\Dynamsoft\DynamicWebtwain\ForChrome
    (Microsoft Windows)
    eller
     /Applications/Dynamsoft/WebTwain/12.2.1221/webtwain.exception (macOS).
    Om du vill göra ett annan val kan du ta bort alla undantag som har varit tidigare lagt där.