Skicka och ta emot journalkopior i Prorenata

Obs! Att skicka och ta emot digitala journalkopior i Prorenata är endast möjligt mellan Prorenata-användare.

För att kunna skicka och ta emot journalkopior måste funktionen vara påslagen i er organisation samt vara aktiverad för de yrkesroller som ska ha möjlighet att hantera journalkopior. För att slå på funktionen kontakta Prorenata

Varje skola/mottagning i Prorenata har per dokumentationsmapp en unik journalkopieringskod. Denna kod visas på skolan/mottagningen för alla användare som kan ta emot journalkopior i specifika skolan/mottagningen. Journalkopieringskoden eller koderna visas under
fliken Översikt på aktuell enhet (skola eller mottagning):

När man skickar en journalkopia via Prorenata skickas följande uppgifter med:

• Anteckningar (Ej signerade anteckningar skickas med som låsta)
  • Elevkort
  • Varningar
  • Upplysningar
  • Tillväxtkurvor & vaccinationskort

Följande uppgifter skickas EJ med:

• Kontaktuppgifter
  • Kontaktpersoner
  • Foto
  • Flagga för Avliden/skyddad identitet
  • Bevakningar
  • Checklistor
  • Okopplade anteckningar (om okopplade anteckningar finns genereras en varning om detta)

Journalkopieringskoden överlämnas till den skola/mottagning som skickar journalen.

För ytterligare information om att skicka/ta emot journalkopior se nedan länkar:

Skicka journalkopia

Skicka flera journalkopior

Ta emot journalkopior

Vill du dela journal med en användare utanför Prorenata Journal?