Hur tillåter jag popup-fönster?

Beroende på inställningar av din webbläsare kan popup-fönster hindras från att visas. Du kan aktivera eller inaktivera blockeringsfunktionen.

Så här tillåter du popup-fönster från ProReNata Journal (välj webbläsare för att sätta i gång):

Google Chrome:

1. Klicka på ikonen för popup-blockeraren i ena änden av adressfältet.
  2. Välj Visa alltid popup-fönster från journal.prorenata.se. Webbplatsen läggs till i undantagslistan, som du kan hantera i dialogrutan Innehållsinställningar.

Läs mer om hur du hanterar popup-fönster i Google Chrome här.

Mozilla Firefox:

1. Välj Firefox-menyn i webbläsarens verktygsfält.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Innehåll. Kontrollera att kryssrutan Blockera popup-fönster är aktiverad.
  4. Till höger om Blockera popup-fönster klicka på knappen Undantag. Ett fönster öppnas som listar alla webbplatser som tillåts öppna popup-fönster.
  5. Ange journal.prorenata.se och klicka Tillåt och Spara.

Läs mer om hur du hanterar popup-fönster i Mozilla Firefox här.

Apple Safari

1. Öppna Safari-menyn och klicka på Inställningar.
  2. Klicka på Säkerhet.
  3. Inaktivera Blockera popup-fönster under rubriken Webbinnehåll.

Internet Explorer

1. Öppna Internet Explorer.
  2. Välj Verktyg.
  3. Välj Blockering av popup-fönster.
  4. Välj Inställningar för blockering av popup-fönster.
  5. I rutan Adress till den webbplats som ska tillåtas ange journal.prorenata.se och klicka på Lägg till och Stäng.

Läs mer om hur du hanterar popup-fönster i Internet Explorer här.