Arkiverade och låsta journaler

Om du vill se arkiverade och låsta patienter/elever eller läsa arkiverade journaler, följ nedanstående instruktion.

Hur du hittar arkiverade och låsta patienter/elever

1. Ange patientens/elevens namn eller personnummer i sökfältet. De första 10 hittade aktiva patienterna/eleverna (på dina mottagningar/skolor) visas i sökresultatet.
  2. Tryck på Klicka för att visa alla. Ett dialogfönster öppnas där alla hittade patienter/elever (inklusive arkiverade) visas.

3. Klicka på patient/elev-rad för att komma till patientens/elevens journal.