Arkiverade och låsta journaler

För att hitta arkiverade och låsta patienter/elever eller läsa arkiverade journaler gör du så här:

1. Ange patientens/elevens namn eller personnummer i sökfältet. De första 10 hittade aktiva patienterna/eleverna (på dina mottagningar/favoritskolor) dyker upp i sökresultaten.
  2. Tryck på Klicka för att visa alla. Ett dialogfönster öppnas, där alla hittade patienter/elever (inklusive arkiverade) visas.
  3. Klicka på patient/elev-rad för att komma till patientens/elevens journal.