Hur rensar jag webbläsarens cacheminne?

Hur du rensar cacheminnet och tar bort cookies (välj webbläsare nedan för rätt instruktion)

Google Chrome

1. Välj Chrome-menyn i webbläsarens verktygsfält.
  2. Välj Rensa webbinformation.
  3. Markera kryssrutorna bredvid Cookies och andra webbplatsdata och Cachade bilder och filer.
  4. I rutan Tidsintervall, välj Genom tiderna i menyrutan högst upp om du vill radera allt.
  5. Klicka på Rensa data.

Mozilla Firefox

1. Välj Firefox-menyn i webbläsarens verktygsfält.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Sekretess & säkerhet.
  4. Klicka på länken Rensa historik... En dialogruta öppnas, Rensa ut tidigare historik.
  5. För Tidsintervall att ta bort, välj All historik.
  6. Under Historik, kryssa i alla alternativ - Besökta sidor..., Aktiva inloggningar, Formulär-och sökhistorik, Kakor och Cache.
  7. Klicka på Ta bort.

Apple Safari

1. Välj Safari-menyn i webbläsarens verktygsfält.
  2. Klicka på Rensa historik.
  3. I rutan för Rensa, välj all historik
  4. Klicka på Rensa historik.

Internet Explorer 11

1. Klicka på kugghjulsikonen högst upp till höger i webbläsaren.
  2. Välj Säkerhet och klicka på Ta bort webbhistorik.
  3. Avmarkera alla rutor förutom Temporära Internetfiler och webbplatsfiler.
  4. Klicka på Ta bort.