Hur skapar jag ett ärende?

Så här skapar du ett nytt ärende:

1. Gå till ärendeöversikten som du finner under din organisation/skola.
  2. Klicka på Skapa ärende och välj ärendetyp. Varje ärendetyp är kopplad till en journalflik och sekretessen för den journalfliken gäller alla ärenden av den typen.
  3. Ange Kort beskrivning, Prioritet, Status och ev koppling till Elev. (Ärendetypen avgör om ärendet är kopplad till en elev eller ej).
  4. Välj vilka medlemmar ska kopplas till ärende.
  5. Klicka på Spara.

Så här skapar du ärende kopplat till en elev/patient:

1. Gå till patientöversikten.
  2. Klicka på Använd elev för att och välj Skapa ärende.
  3. Ange Kort beskrivning, Prioritet och Status och välj Medlemmar som ska delta i ärendet.
  4. Klicka på Spara.