Hur skapar jag en bevakning till en elev/patient?

Så här skapar du en eller flera bevakningar till en elev/patient:

1. Gå till patientöversikten och bläddra till Samtliga bevakningar. Ska_rmavbild_2019-01-08_kl._13.54.13.png
  2. Klicka på Ny bevakning-länken. Om du har tillgång till flera journaler välj vilken journal bevakningen skapas i. Ska_rmavbild_2019-01-08_kl._13.56.23.png
  3. Ange rubrik, beskrivning, byta ansvarig och välj bäst-före-datum om det behövs.
  4. Klicka på Spara knappen.
  5. Alternativt gå till patientens/elevens journal, klicka på Ny bevakning i knappraden, ange uppgifter och klicka på Spara knappen. Ska_rmavbild_2019-01-08_kl._14.01.28.pngBevakningen kommer att sparas och visas i samtliga bevakningar och i Listor och tabeller.