Hur skapar jag en bevakning till en elev/patient?

Så här skapar du en eller flera bevakningar till en elev/patient:

1. Gå till patientöversikten och bläddra till Samtliga bevakningar.
  2. Klicka på Ny bevakning-länken. Om du har tillgång till flera journaler välj vilken journal bevakningen skapas i.
  3. Ange rubrik, beskrivning, byta ansvarig och välj bäst-före-datum om det behövs.
  4. Klicka på Spara knappen.

Alternativt gå till patientens/elevens journal, klicka på Ny bevakning i knappraden, ange uppgifter och klicka på Spara knappen.

Bevakningen kommer att sparas och visas i sämtliga bevakningar och i Listor och tabeller.