Hur skapar jag en bevakning till en elev/patient?

Hur du skapar en eller flera bevakningar till en elev/patient

1. Gå till elevöversikten/patientöversikten och bläddra till Samtliga bevakningar.

2. Klicka på Ny bevakning-länken. Om du har tillgång till flera journaler, välj vilken journal bevakningen ska skapas i.

3. Ange rubrik, beskrivning, byta ansvarig och välj bäst-före-datum om det behövs.

4. Klicka på Spara.

5. Alternativt gå till elevens/patientens journal, klicka på Ny bevakning i knappraden, ange uppgifter och klicka på Spara. Bevakning5.pngBevakningen kommer att sparas och visas i samtliga bevakningar och i Listor & Tabeller.