Hur skapar jag en bevakning i en journalanteckning?

Så här skapar du en eller flera bevakningar i en journalanteckning:

1. Gå till patientens journal, klicka på Ny journalanteckning, välj journalanteckningsmall.
  2. Bläddra ner till Bevakningar, klicka på Ny bevakning.
  3. Ange rubrik, beskrivning, välj ansvarig och välj bäst-före-datum om tilläpligt.
  4. Klicka på Spara.
  5. Upprepa steg 3-4 om flera bevakningar ska läggas till.

Bevakningar kommer att läggas till journalanteckningen om anteckningen sparas/signeras. Bevakningar visas på journalanteckningen, patientöversikten och i Listor och tabeller.