Minnesanteckningar

Om funktionen Minnesanteckningar är påslagen för ditt konto, hittar du Minnesanteckningar i Listor och tabeller. Här finns en överblick över alla dina patienter som du har skrivit minnesanteckningarna på. Minnesanteckningarna återfinns också på varje patient/elev som en flik till höger om dina journaler.

Minnesanteckningar-sidan innehåller följande information:

• Patientens namn/efternamn och personnummer
  • Mottagning/skola
  • Anteckningsdatum

För att ta bort enstaka eller flera minnesanteckningar i listan klicka i rutan längst till vänster på raden/raderna, klicka sedan på funktionspilen längst till höger på någon av raderna och välj "Ta bort...".

Vill du ta bort samtliga minnesanteckningar i listan kan du antingen klicka i rutan högst upp så att alla rader markeras, därefter funktionspilen till höger och "Ta bort...", alternativt klicka på "Strimla alla anteckningar".

Om du enbart klickar på hanteringsmenyn till höger på patientraden öppnar sig några alternativ för minnesanteckningen:

Klicka på det som önskas.