Hur tar jag bort en minnesanteckning?

Obs! Om du tar bort en minnesanteckning är anteckningen för alltid borta och kan inte återskapas.

För att ta bort en minnesanteckning gör du så här:

1. Gå till elevens/patientens sida genom att söka i sökfältet eller klicka dig via din skola/mottagning.
  2. Klicka på Minnesanteckningar-fliken.
  3. Hitta anteckningen som du önskar att redigera och klicka på hanteringsmenyn på högra av anteckningen.
  4. Välj Ta bort anteckning och bekräfta genom att klicka på Ja, ta bort anteckning.

Om det finns några anteckningar på din patient och du önskar att ta bort alla, klicka på Strimla anteckningar knappen i menyn och bekräfta genom att klicka på Ja, radera anteckningarna. Alla minnesanteckningar på patienten kommer att tas bort och kan inte återskapas.