Hur tar jag bort en minnesanteckning?

Obs! Om du tar bort en minnesanteckning är anteckningen för alltid borta och kan inte återskapas.

Hur du tar bort en minnesanteckning

1. Gå till elevens/patientens sida genom att söka i sökfältet eller klicka dig via din skola/mottagning.
  2. Klicka på dokumentationsmappen för Minnesanteckningar.
  3. Hitta anteckningen som du önskar att redigera och klicka på hanteringsmenyn v på högra av anteckningen.
  4. Välj Ta bort anteckning och bekräfta genom att klicka på Ja, ta bort anteckning.

Om det finns några anteckningar på din patient och du önskar att ta bort alla, klicka på Strimla anteckningar i menyn och bekräfta genom att klicka på Ja, radera anteckningarna.
Obs! Alla minnesanteckningar på patienten kommer att tas bort och kan inte återskapas.