Hur söker jag i användarlistan?

Hur du söker i användarlistan

1. Gå till användarens inställningssida genom att gå till Din organisation. Klicka på fliken Organisationsöversikt och välj sedan Användare
  2. Fyll i de sökkriterier du vill söka på (se nedan). Sökningen genomförs och resultatet visas på sidan.

Följande sökurval kan göras:

• Namn
  • Titel
  • Email
  • Aktiva uppdrag
  • Status (Alla, Inloggad, Ej inloggad, Låst, Ej låst)

Vid "Visar sida 1 av X" går det att bläddra mellan sidor och ändra hur många användare som ska visas per sida. Som standard kommer 50 stycken visas per sida. Klicka på denna siffra för att ändra antalet som ska visas. Valbara antal är 10, 20, 50, 100 och 500 stycken.