Välkomstmail

När ett nytt användarkonto skapas har du som administratör möjlighet att skicka en serie av välkomstmail till den nyligen registrerade användaren. Det är ett gyllene tillfälle att berätta om de viktigaste funktionerna och arbetsflödena i ProReNata Journal samt ge en orientering i systemets möjligheter.

I den här mailserien tipsar ProReNata om följande:

• Hur man skapar sin första journalanteckningen och hur man gör för att arbeta i journalen
  • Vilka möjligheter systemet erbjuder för samarbete och kommunikation
  • Konkreta tips för användning av de befintliga verktygen
  • Hur man hanterar användarkonton och organisationsinställningar (skickas bara till administratörer)

Vi kan även lägga till organisationsspecifikt innehåll till välkomstmailen om du vill skicka några glada välkomnande ord till användarna i din organisation. Alternativt kan ett eget mail eller även en mailserie skapas och skickas ut till användarna i din organisation med information och innehåll som är viktigt i din verksamhet. Kontakta gärna supporten och berätta om dina önskemål!