Välkomst-email

När ett nytt användarkonto skapas har du som administratör möjlighet att skicka en serie av välkomst-email till den nyligen registrerade användaren. Det är ett gyllene tillfälle att berätta om de viktigaste funktionerna och arbetsflödena i ProReNata Journal samt ge en orientering i systemets möjligheter.

I den här emailserien tipsar ProReNata om följande:

• Hur man skapar sin första anteckning och hur man gör för att arbeta i journalen
  • Vilka möjligheter systemet erbjuder för samarbete och kommunikation
  • Konkreta tips för användning av de befintliga verktygen
  • Hur man hanterar användarkonton och organisationsinställningar (skickas bara till administratörer)

Vi kan även lägga till organisationsspecifikt innehåll till välkomst-emailen om du vill skicka några glada välkomnande ord till användarna i din organisation. Alternativt kan ett eget email eller även en emailserie skapas och skickas ut till användarna i din organisation med information och innehåll som är viktigt i din verksamhet. Kontakta gärna supporten och berätta om dina önskemål.