Hur söker jag i listor och tabeller?

Sökning är en funktion du använder när du vill söka i listor och tabeller efter t ex bevakningar, kontroller eller varningar.

Det gör du så här:

1. Gå till Listor och tabeller och välj kategori att söka i (t ex Varningar).
  2. Klicka på Sök knappen i knappraden. En filtering-ruta dyker upp.
  3. Fyll i de sökkriterier du vill söka på (se nedan). Sökning genomförs och resultat visas på sidan.
  4. För att återställa sökningen klicka på Sök knappen i knappraden.

Följande sökurval kan göras:

Bevakningar:

• Rubrik: skriv rubriken du vill söka efter och tryck på Enter
  • Kategori: välj en eller alla från listan
  • Journalflik: välj en eller alla från listan
  • Ansvarig (om tillämpligt): välj en eller alla användare som är ansvarig för bevakningen
  • Avklaras senast: välj tidsintervall
  • Avsändare: välj en eller alla från listan

Upplysningar och varningar:

• Skola/mottagning: välj en eller alla från listan
  • Skolklass (om tillämpligt): ange skolklass och tryck på Enter
  • Typ: ange upplysning/varningstyp och tryck på Enter
  • Anteckning: ange anteckningen du vill söka efter och tryck på Enter