Ansluta sig till en webbutbildning

För att ansluta till webbutbildningen följ stegen nedan:

1. Öppna din webbläsare och gå till sidan join.me/prorenata och då kommer du direkt in till utbildningen.
  2. Det kommer upp en ruta på skärmen som ber dig att skriva ditt namn. Gör detta och tryck på Knock to join.
  3. Utbildarens skärm kommer nu upp på din dator.
  4. Nu kan du klicka på telefonen längst till vänster i menyn, välj Call via Computer och tryck sedan på ConnectFungerar inte detta för dig så kan du ringa in på telefonnummer 08-40 30 88 19, och skriv in konferens id 252-009-399.
  5. Du ska nu vara ansluten till utbildningen med både bild och ljud.
  6. Under utbildningen kan du skriva frågor i chatten så svarar vi på dessa.

Du kan ansluta till utbildningen från ca. en kvart innan den börjar. Om du skulle få problem under något steg i anslutningen, tveka inte att kontakta oss på 010-330 06 70 eller via support@prorenata.se.

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.