Hur arkiverar jag en konversation?

Om du arkiverar en konversation döljs den från din inkorg. Konversationen kommer att flyttas till Arkiverat fliken. Om en annan användare skickar en nytt meddelande till konversationen senare visas den arkiverade konversationen i inkorgen igen och och du får en e-postmeddelande om du har aktiverat email-notiser.

För att arkivera konversation, gör så här:

  1. Gå till meddelandet genom att söka medellandet i din inkorg.
  2. Klicka Arkivera i knappraden. En dialogruta dyker upp, där du kan bekräfta att du vill arkivera konversationen.
  3. Välj Ja, arkivera konversation!
  4. Dialogrutan försvinner då och konvserationen flyttas till Arkiverat fliken.

För att visa arkiverade konversationer, välj Arkiverat fliken.

 

 

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk