Hur arkiverar eller avarkiverar jag en konversation?

Om du arkiverar en konversation döljs den från din inkorg. Konversationen kommer att flyttas till Arkiverat-fliken. Om en annan användare skickar en nytt meddelande till konversationen senare visas den arkiverade konversationen i inkorgen igen och och du får ett e-postmeddelande om du har aktiverat email-notiser.

Hur du arkiverar en konversation

1. Gå till meddelandet genom att söka meddelandet i din inkorg.
  2. Klicka på Arkivera i knappraden. En dialogruta dyker upp där du kan bekräfta att du vill arkivera konversationen.
  3. Välj Ja, arkivera konversation!
  4. Dialogrutan stängs och konversationen flyttas till Arkiverat-fliken.

För att visa arkiverade konversationer, välj Arkiverat-fliken.

_______________________________________________________________________________________

Hur du avarkiverar en konversation

1. Gå till modulen Meddelanden.
  2. Klicka på fliken Arkiverat.
  3. Välj meddelanden som du vill avarkivera.
  4. Klicka Avarkivera i knappraden.
  5. Välj Ja, avarkivera konversation!

Konversationen finns nu i din inkorg. Nu kan du svara på meddelanden eller lägga till mottagare i konversationen.