Hantera organisationens länkar

Som administratör kan du hantera organisationens länkar som visas på hemsidan för alla användare i din organisation.

För att lägga till en ny länk gör du så här:

1. Gå till Din organisation i sidhuvudet, välj Organisationsöversikt i knappraden och välj sedan Organisationslänkar.
  2. Klicka på Ny länk knappen.
  3. I dialogruta som dyker upp ange namn (som ska visas på Hemsida i ProReNata Journal) och länk.
  4. Tryck på Spara.

När en länk skapats visas den på hemsidan i ProReNata Journal i hela din organisation. Som administratör kan du redigera befintliga länkar eller ta bort länkar genom att navigera till hanteringsmenyn och välja Redigera länk eller Ta bort länk.