Hur skapar jag ett nytt meddelande?

För att skapa ett nytt meddelande, gör så här:

1. Gå till modulen Meddelanden.
  2. Klicka på Ny konversation i knappraden. En dialogruta dyker då upp där du kan ange Ämne genom kort beskrivning av föremålet.
  3. Välj en, flera eller alla Mottagare som du vill ska få meddelandet. Det är också möjligt att lägga till mottagare efter meddelandet skickas.
  4. Om nödvändigt, koppla en patient till meddelandet. Skriv bara ett par tecken i fältet Kopplad patient och välj patienten från listan. Efter att meddelandet skickas, kommer det att finnas en anteckning om meddelandet patientöversikten.
  5. Skriv meddelandet i fältet Meddelande.
  6. Klicka Skicka meddelande. Dialogrutan försvinner då och du kan navigera vidare till inkorgen där meddelandet visas.

En konversation består (som vanligt) av flera meddelanden. Om du vill lägga till ett meddelande i en existerande konversation, använd Svara knappen.