Hur lägger jag till mottagare i en konversation?

Om någon mottagare saknas så kan du lägga till en eller flera nya mottagare i en konversation så här:

1. Gå till meddelandet genom att söka efter meddelandet i din inkorg.
  2. Klicka Lägg till mottagare i knappraden. En dialogruta dyker upp där du kan välja en eller flera mottagare som också ska få meddelandet.
  3. Tryck på Lägg till mottagare. Dialogrutan försvinner då och meddelandet skickas till en ny mottagare.

Obs! Alla som läggs till kan se alla tidigare meddelanden i konversationen.