Hur svarar jag på ett meddelande?

Antalet olästa meddelanden visas på fliken Meddelanden i modulen Meddelanden. Om du har fått ett nytt meddelande får du automatiskt ett e-postmeddelande från din organisationen med en länk till meddelandet. Om du får ett meddelande när du är inloggad i systemet, får du också ett meddelande i övre vänstra hörnet med en länk till det nya meddelandet.

Hur du svarar på meddelandet:

1. Gå till meddelandet genom att söka i meddelanden eller klicka på länken i e-postmeddelandet.
  2. Klicka på Svara i knappraden. En dialogruta dyker upp där du kan skapa svaret.
  3. Skriv meddelandet i fältet Meddelande.
  4. Klicka Skicka meddelande. Dialogrutan försvinner då och du navigerar vidare till inkorgen där meddelandet visas.