Skriva ut en kalender

Den 21 februari 2019 kommer ProReNata Journal uppdateras och kalenderfunktionen kommer att förändras. Nedan beskriven funktionalitet gäller den uppdaterade kalendern som blir tillgänglig 21 februari 2019.

Du kan skriva ut en dag-, vecko-, månads- eller tidsplansvy av din kalender:

1. Gå till kalender genom att klicka på Kalender i sidhuvudet.
  2. Klicka på Skriv ut.

Du kan välja att göra utskrifter utifrån specifikt datumintervall i kalendern. Detta gör att du slipper skriva ut alla kalenderhändelser i kalendern, utan enbart de utifrån valda datum. Datumintervall speglar den kalendervy du använder, Dag, Vecka, Månad eller Tidsplan.

Hur man skriver ut från kalendern med datumintervall

1. Klicka på kalenderikonen i sidhuvudet. Kalendern öppnas.
  2. Klicka på Skriv ut för att göra en utskrift av kalendern. En dialogruta öppnas där du väljer det datumintervall utskriften ska innehålla. Dialogrutan visar datumintervall från den kalendervy du befinner dig i (Dag, Vecka, Månad eller Tidsplan). Om du har månad som förval kommer datumintervallet vara den månaden.
  3. Välj intervall som ska skrivas ut. För att ändra datumintervall, klicka i respektive Start- och Slutfält och välj nya datum.
  4. Klicka på Skriv ut i dialogrutan.