Hur skickar jag ett nytt patientformulär till patienten?

Obs! För att skicka ett nytt patientformulär till patienter behöver du har rätt behörighet. Om du inte har det, kontakta din systemförvaltare.  Om du själv är systemförvaltare, kontakta ProReNata.

För att skicka ett nytt patientformulär

1. till Listor & tabeller och välj Patientformulär/Elevformulär-fliken.
  2. Klicka på Skapa och skicka formulär-knappen. En dialogruta öppnas där du anger patientens förnamn, efternamn och email.
  3. Klicka på knappen SkickaPatientinformationen och leveransstatus för email kommer att visas i listan. Klicka på Uppdatera för att visa den aktuella leveransstatus i kolumnen Status mail och formulärstatus i kolumnen Status.