Hur skickar jag ett nytt patientformulär till patienten?

Obs! För att skicka ett nytt patientformulär till patienten, så behöver du erforderliga rättigheter. Om du inte har det, kontakta din systemförvaltare, eller om du själv är systemförvaltare, kontakta ProReNata.

För att skicka ett nytt patientformulär, gör du så här:

1. till Listor och tabeller och välj Patientformulär/Elevformulär fliken.
  2. Klicka på Skapa och skicka formulär knappen. I dialogrutan som öppnas ange patientens förnamn, efternamn och mail.
  3. Klicka på knappen SkickaPatientinformationen och leveransstatus för mail kommer att visas i listan. Klicka på knappen Uppdatera för att visa den aktuella leveransstatus i kolumnen Status mail och formulärstatus i kolumnen Status.