Hur frikopplar jag en YubiKey-nyckel från en användare?

För att kunna frikoppla en YubiKey-nyckel krävs det att du är minst underadministratör för din organisation. Om du inte är det men vill bli det, kontakta en administratör eller din produktägare. Om du själv är administratör eller produktägare, kontakta Prorenata.

Hur du frikopplar en YubiKey-nyckel från en användare

1. Gå till användarens inställningssida genom att gå till Din organisation. Klicka på fliken Organisationsöversikt och välj sedan Användare.
  2. Klicka på hanteringsmenyn och välj sedan Redigera inloggning.
  3. En dialogruta öppnas, klicka på Töm val-knappen.
  4. Klicka på Spara.

Det går också att frikoppla en YubiKey-nyckel genom att

1. Gå till Organisationsöversikt och välj sedan YubiKeys.
  2. Klicka på hanteringsmenyn v för nyckeln som du vill frikoppla.
  3. Välj Frikoppla nyckel.
  4. Bekräfta genom att klicka på Ja, frikoppla nyckel.