Hur avkopplar jag en YubiKey från en användare?

För att kunna avkoppla en YubiKey krävs det att du är minst underadministratör för din organisation. Om du inte är det, men vill bli det, kontakta en administratör eller din produktägare, om du själv är administratör eller produktägare, kontakta ProReNata på support@prorenata.se.

För att avkoppla en YubiKey-nyckel från en användare gör du så här:

1. Gå till användarens inställningssida genom att gå till din organisationssida, klicka på fliken Organisationsöversikt och välj sedan Användare.
  2. Klicka på hanteringsmenyn och välj sedan Redigera inloggning.
  3. I dialogrutan som dyker upp klickar på Töm val knappen.
  4. Klicka på Spara.

Alternativ gör så här:

1. Gå till Organisationsöversikt och välj sedan YubiKeys.
  2. Klicka på hanteringsmenyn för nyckeln som du vill avkoppla, välj Frikoppla nyckel och bekräfta genom att klicka på Ja, frikoppla nyckel.