Hur låser jag upp ett användarkonto?

Obs! Efter ett antal misslyckade inloggningsförsök kommer användarens konto att blockeras. För att kunna låsa upp användarens konto så krävs att du minst är underadministratör för din organisation. Om du inte är det men vill bli det, kontakta din produktägare. Om du själv är produktägare, kontakta Prorenata .

Hur du låser upp ett användarkonto

1. Gå till Din organisation.
  2. Klicka på fliken Organisationsöversikt och välj sedan Användare.
  3. Klicka på låset i kolumnen Status. Användarens konto kommer att låsas upp och användaren kan sedan logga i systemet igen med samma lösenord som tidigare. Har användaren glömt sitt lösenord kan en lösenordslänk skickas ut.