Bifogade filer

Alla bifogade filer i en journal finns listade i elev/patientöversikten under fliken Kurvor och Tabeller.

För att få en överblick över alla bifogade filer som finns i patientens/elevens journal

1. Gå till elevens/patientens sida genom att söka i sökfältet eller klicka dig via din skola/mottagning.
  2. Klicka på Kurvor och Tabeller-fliken.
  3. Välj Bifogade filer från listan. En dialogruta öppnas där du kan se alla bifogade filer som finns i elevens/patientens journal.